Jan 3, 2009, 6:28 AM

***(малки неща) 

  Poetry
834 0 19

 

Обикновени 
малки неща 
пожелават си
малките хора.
Здрави да бъдат,
с децата да са
и светло да им е, 
и... простичко...

 

 

 

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??