Jun 14, 2009, 8:02 PM

Малки парченца любов 

  Poetry » Love
1193 0 7

Душата ми е крехка жива струна,

докоснеш ли я, тя ще потрепери,

ще зазвъни, а после ще се скъса

и пулса ми до края ще отмери.

 

Ще зная, че остава още малко,

ръката ми ще падне уморена

със свършилата вече химикалка

и шепа пепел – листи изгорени.

 

Сърцето ми безспирно ще ридае,

че стиховете даже не прочете.

Онези стихове за любовта ми,

разбита безвъзвратно на парчета.

 

Парченцата ще събера отново

и ревностно със нокти ще ги пазя.

Дори и без любов ще те обичам,

макар че всъщност искам да те мразя...

© Мартина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??