Oct 4, 2013, 7:51 PM

Малки ритуали по сбогуване 

  Poetry » Love
451 0 3

                                                                              Заглавието е взаимствано от пиеса


Прошепнах в ухото на вятъра думата "сбогом".

Дали ще я вейне до теб, няма как да узная.

Изпратих прощално писмо по луна еднорога.

Дано го получиш, когато огрее тя твоята стая.

 

Избодох очите си, двете - за теб да не плачат,

когато си тръгна и хлопна жестоко вратата.

Какво ли животът за мене след тебе  ще значи?

Безкрайна редица от празни, безсмислени дати...

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тези малки ритуали...дали помагат?!
    Поздрав за хубавия стих!
  • Страхотно е!
  • Да! Заглавието е наистина много хубаво, текста под него също. А ти си като една малка съкровищница, всеки път вадиш ново бижу от ковчежето
Random works
: ??:??