***
Между клоните
две звезди си говорят.
Денят ги слуша.
***
Слънчев лъч си взех.
Гладна бях за топлина.
Светлина отпих.
***
Вече не летя.
Оплетох мечтите си
в паяжина.
***
Равен път напред.
Обръщам се за назад
виждам кръстопът.
***
Гнездо на птица
в отсечено дърво.
Дъждът заплака.
© Ол All rights reserved.