Mar 8, 2009, 9:39 AM

Мамо 

  Poetry
972 0 12

 

Твоето име е свято и мило,

също като на древна, омайна кралица,

и никой, никога не е открил,

ореола блестящ върху  теб на светица.

 

Моите грешки към тебе са много,

но всяка една ми прости,

не ме поглеждай всякога строго,

защото всеки по малко греши.

 

Обичта си ти давам изцяло,

а не винаги тя си личи

и предишното мъничко бебешко тяло,

се стреми да стане принца но твоите мечти.

© Валентин Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??