Feb 8, 2021, 9:15 AM

Мародерстване из стари рани 

  Poetry
168 0 2

Туй е вече война!
Няма място за обич!
Само "Кой по-по-най"
фойерверк с гръцки огън.

 

Ако трябва, с глава
и с рога ще докажем.
Не изпитвам вина!
Тя отдавна мираж е!

 

И защо тъй крещим?
Любовта, тя е шепот!
Извинявай, боли
(повече - от превзетост).

 

От лъжите боли,
току-що изковани!
Хайде, ти пръв тръгни!
(Ще тършувам из раните.)

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??