Nov 11, 2020, 1:53 AM

Маскар(ад) 

  Poetry » Humour, Civilian
382 1 1

Когато вънка захладнее - маската сложи:

и до магазина щом отиваш,

и до тоалетната дори!

 

А колата като караш,

маска пак да не збравиш.

С маска даже във мазето,

зимнината като вадиш.

 

В барове и дискотеки

тиха музика ни пази от зараза.

Но на вън, пред блока, в махалата,

без маска не мога да изляза.

 

Въобще, маскирайте се хора!

Смело с маска крачките правете!

Пазете се навсякъде!

...че даже и на дупето сложете!

© Юнеско Чомски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така, така. Той и без това вирусът върлува само навън, по университетите и училищата. В аресторанри, кафета и дискотеки не стъпва. Бреййй, колко интелигентен ще излезв този вирус, направо е за възхищение. Също като политиците ни...
Random works
: ??:??