Feb 26, 2021, 4:25 PM

Мастилен мираж 

  Poetry » Love
301 1 3

Момиче търся адекватно,

да вникне в странното ми аз.

Да напипва деликатно,

болежките ми без компас.

 

Преди всички да познае,

че възникнал е проблем.

Да решава без да се помае,

кое е най-добро за мен.

 

Не ще ѝ купя диаманти,

нямам и червен килим.

Без колите, скъпи ресторанти,

да ѝ стига нейния любим.

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??