Dec 2, 2008, 11:19 PM

Математика и информатика 

  Poetry » White poetry
2503 0 2

Учим ние математика

и доста информатика.

По цял ден задачи решаваме

и на трудни олимпиади се явяваме.

Върховете хакерски ний покоряваме,

а вечер щуро си се забавляваме

Теореми ни "преследват" през деня

 и мътят само нашата глава.

Но за миг не се оплакваме дори,

защото ний математици сме добри.

Пред дъската черна ще застанем

и учители любими ний ще станем...

Ще преподаваме със страст,

а децата ще ни слушат със захлас!

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хехе ами нормално е , все пак става дума за математика, но това си е леко поздрав за курса ми
  • Сладурско е! Усмихна ме! Аз обаче не бих слушала със захлас никой, който ми говори за метамтика Поздрав!
Random works
: ??:??