2.12.2008 г., 23:19 ч.

Математика и информатика 

  Поезия » Бели стихове
2496 0 2

Учим ние математика

и доста информатика.

По цял ден задачи решаваме

и на трудни олимпиади се явяваме.

Върховете хакерски ний покоряваме,

а вечер щуро си се забавляваме

Теореми ни "преследват" през деня

 и мътят само нашата глава.

Но за миг не се оплакваме дори,

защото ний математици сме добри.

Пред дъската черна ще застанем

и учители любими ний ще станем...

Ще преподаваме със страст,

а децата ще ни слушат със захлас!

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хехе ами нормално е , все пак става дума за математика, но това си е леко поздрав за курса ми
  • Сладурско е! Усмихна ме! Аз обаче не бих слушала със захлас никой, който ми говори за метамтика Поздрав!
Предложения
: ??:??