May 22, 2007, 9:53 PM

МАТРИЦА 

  Poetry
502 0 3

Кибернетична грешка!
Матрицата зловещо се превърта за пореден път!
Ще се самовзриви!
Под бронята и тежка
броячите отмерено програмните пробиви броят!

А беше съвършена!
Имитация на всичките емоции, реакции и чувства!
На човека!
Безсилие поредно-
алгоритъма зацикля до стрелката към "Избухва"!
Тъжна гледка!

А щеше да е вечна!
Да сбъдне вездесъщата човешка лакомия да е БОГ!
Но е в клетка!
Клетката е жежка!
..............................
Нова грешка!
Грешка...грешка....грешка...
Мирише на взривената лукавост на хилещия се
двурог!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??