Feb 2, 2010, 4:17 PM

Мечта 

  Poetry » Other
1258 0 1

Нека бъда капка в океана.

И роса, от слънцето огряна.

Бегъл лъч, по прозорците да тичам.

И да знам, че някого обичам.

 

Нека бъда лист в гората.

Или цвете в полята.

Полъх лек, от вятъра отнесен.

Плах и нежен като песен.

 

Нека  да съм малка фея,

 в облаците да живея,

и да слизам на земята

в сънищата на децата.

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??