Сърцето ми бе бучка лед,
която бързо се стопи.
Погледнах някъде напред,
видях – това си ти.
Разбрах дошъл си да спасиш
една изгубена душа.
С усмивката си ти вървиш
и просто правиш чудеса.
Запали огъня отново,
накара ме да искам, да желая.
Знам, че това не е нещо ново,
но продължавам да мечтая.
© Боряна All rights reserved.