Sep 16, 2021, 2:39 PM

Мечта 

  Poetry » Erotic
739 1 0

Жадни устни по вратленце,
езиче топло във уше,
мечтая за сиренце като мишленце,
в капана на твоите нозе! 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??