Oct 7, 2015, 7:51 AM

Мечта 4 

  Poetry » Love
331 0 0

Усмивката на слънцето през пролетта,

най-красивата мечта,

която някой някога е имал -

това е моята любима.

И за туй цвете за милиони

окото ми сълза отрони.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??