Feb 3, 2016, 9:57 PM

Мечта за пролет 

  Poetry » Love
231 0 0

Като пролет след зима,

като в сняг кокиче -

ти озари живота ми, любима,

и нежна си кат птиче.

 

И нека очите ми - влюбени зефири,

галят духом твоята коса,

след като сълзи-сапфири,

капят от очи като роса.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??