Sep 10, 2007, 4:33 PM

Мечтах... 

  Poetry
1026 0 1

Мечтах за любов,
мечтах да съм лоша
и бях,
но в миг се пречупих
и не разбрах, че лош всъщност си ти,
вместо целувки,
обиди получавах,
вместо прегръдки,
сълзи в очите,
твърдиш, че обичаш,
но само обиждаш,
а сърцето реве и крещи,
отново от болка аз се обръщам,
но в мене гори и пак се завръщам.
И в мрака пак твойте зелени очи
отново се впиват в мойте, нали...
обичах те и още те обичам,
получих любов,
но не тази, която мечтах...

© Ралица Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Доста семпло!!Но става горе долу, оценка 4. 50, но няма да пиша нищо, още си в началото, има да се развиваш!!
Random works
: ??:??