Apr 25, 2014, 10:04 PM

Мечтание 

  Poetry » Love
361 0 2

Зад ъгъла поглежда скрито

едно сърце разбито.

Сълзи в очите му напират,

но никъде покой те не намират.

             

Зад ъгъла поглежда скрито

едно сърце тъй нежно... но разбито!

В копнеж душата му витае;

За истинска любов мечтае...;

             

       

*************************
Нека утре да обича този,
който никога не е обичал...!
И нека този който е обичал...
Утре също да ОБИЧА.
                                                        от Мен...@
*************************

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря от сърце...
  • Много много ми харесааа!!!Толкова любов, обич и копнеж има в стихотворението ти!!!БРАВО!!!
Random works
: ??:??