Feb 22, 2006, 11:12 PM

мечтания 

  Poetry
722 0 1

Слънчеви зайчета
   подскачат по небесния таван,
морето намига,
   ято слънца прелетя
през луните на спомена.
     Всемирно щастие...

© Пролет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??