Aug 17, 2018, 9:16 AM

Мечтата 

  Poetry
370 0 1

Мечтата

 

От любов запленена,

не виждам нещата.

И от страст, разярена...

Да забравя мечтата?

 

Тя е тук. Всеки ден.

Притулена в мрака.

Тихо стене. До мен.

И ме чака.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??