Jul 12, 2009, 12:09 AM

Мейд ин Чайна 

  Poetry » Humour
950 0 3

Мейд ин Чайна

 

Купих си червена химикалка

от книжарницата на съседа.

А после – мейд ин Чайна

видях и направо ми приседна.

 

Е какво пък толкоз ще ми стане-

туй е просто химикалка,

а тя обратното да ми покаже

с ток изпържи ми ръката.

 

Очите сякаш – на пружинки,

от орбитите излетяха.

За туй ли дадох своите стотинки?

Китайците направо ме обраха!

© Александра Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??