Под онази луна,
от прашните мисли
създадена и...
под онова небе...
обсипано с брилянти,
треперя дали не съм
някоя по-истинска
при сливането
на мига с нощните искри.
А спомените
трябва да се извървят...
Да, спомените
трябва да се вдишват.
За да потърсим
само там началото
на всичкото от нищо.
На прах и восък...
05.10.2007г.
© Мери Попинз All rights reserved.