Jun 30, 2017, 7:47 AM

Между другото 

  Poetry » Other
348 3 0

Обещавам онова, което

ти ще си постигнеш, знам.

Виж! Свидетел е небето.

Що го правя? Е, сети се сам.

 

Днес е хубаво да роня думи

и където няма път назад,

за да оцелее помежду ни

този миг – чаровен, влюбен, млад.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??