Aug 29, 2010, 12:22 AM

Между небето и земята 

  Poetry » Phylosophy
899 0 1

Сълза -

            солена и бистра

изчезва -

            и свети във мрака

звезда,

            а на земята остава

солта -

             солта на земята!

© Гизи Пиринска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??