Nov 29, 2020, 8:22 AM

Между редовете 

  Poetry » Love
428 8 23

Раздялата е тиха. И дъждовна.

И също като теб – вещае липса.

Полепнал по зениците ми спомен

ме кара да не мигам. И те искам -

обратно във стиха ми - недописан

(чете се само между редовете.)

Накриво стъпих в точките.И смисъла.

Но знам, че искам да съм във ръцете ти.

Дали да ти напиша, че те търся

в утайката на мрачното си утро?

Дали да ти разкажа всички чувства

изплакани по капчица навътре?

Четѝ ме само между редовете,

където в многоточията с мен си,

а думите смаляват се до пепел -

от няколко цигари. И сърцето ми.

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??