Aug 3, 2017, 10:36 PM

Мен 

  Poetry » Other
341 0 0

Мен ме мъка мъчи.

Тежка, моя красива мъка.

Не питай за нея,

не мога да кажа.

Искам да я скрия,

но не мога.

Моето лице е огледало в черна рамка.

И това лице икона е

и маска кукерска.

И това е моето лице.

И този, който е във мен,

е негово лице.

Но аз не крия го

и то е мое.

Не ме е срам от него

и горд съм,

че не ме е срам.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??