Мидичка за спомен от морето,
подари ни я за всички ти.
И дочухме в спомен далечен,
шепота на плискащите се вълни.
Топъл пясък златист и черен,
лепнеше по мокрите ни крака
там къдет следвах твоите дири,
на берага на бурното Черно море.
Нашите следи, на влюбени сърца,
морето отдавна е отнело надалеч.
Но остана само шепота им тих и мил,
на отминалите тъй красиви дни.
© Елена All rights reserved.
Сан, благодаря ти, че си ме прочела, а щом си усетила морския полъх значи съм написала нещо добро.