Sep 4, 2013, 9:51 PM

Миг 

  Poetry
841 0 4

Колко е красиво

      докосването леко,

толкова си близо,

      а така далеко.

© Георги Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??