Mar 30, 2016, 7:53 AM

Миг 

  Poetry » Other
516 0 1

Ах, чистотата ти ме запленява.

Миг детски, толкоз ясен,

почти за малко, аз да те изпусна,

Но ето държа те и няма да те пусна,

Защото ти си моя свят,

 

 

Ти си мойта светла ризница

Във дните безутешни.

 

 

Окриляваш ме и даваш ми ти сили.

Ти душата ми погалваш със перо,

А сърцето ми мастилница.

И пишеш по лицето със мастило от сълзи,

Историята на твойта вечна приказка.

 

 

© Никола Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??