Dec 18, 2006, 9:29 PM

Миг 

  Poetry
822 0 10
Този розов цвят
пред очите ми постели,
с теменужен аромат,
насъбраните години.

Насъбраните години
с теменужен аромат
правят ми постеля
в този розов цвят.




© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??