Feb 24, 2009, 12:33 PM

Миг от вечност 

  Poetry
952 0 15
 

Жажда. Устни. Топъл вкус.

Глътка нежност... и омаен звън.

Миг от вечност в тишина.

Обич... и отключена душа.

 

Волен порив. Трепет. Вик.

Чувства луди... и божествен миг.

Изгарящ полъх във нощта.

Любов... и възкръснала душа.

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??