Jan 16, 2008, 4:20 PM

Миг в шепи 

  Poetry » Phylosophy
691 0 5
Звън камбанен,
дъхави треви.
Младост, хубост... красота.
Изгряваща луна...
Свод в пера и пълнолуние...
Любим и нежност...
Звезден свод.
Криле и полет...
Гориш...
Бял брилянт,
сред кървав мрак.
Търсиш!
Някъде... нещо и някой!
Гориш! Изгаряш!
Улови ли мига в шепи?

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??