Италианско вино устните попиват,
Аромати френски обонянието увиват,
В испански страсти нощта е обляна,
Звезди сияйни с чувство на откровеност.
Душа безмерна разтваря се в небесата,
С топлина и нежност докосната от съдбата.
За момент сърцето смирено праща
Последен зов към Твореца – Бог.
И изведнъж... като светкавица премина
През тела, душа, ума’ и...
надолу към недрата
.................
С Любов и Радост заредих се, Мила
От Господ – Бог през теб – Красотата.
И без думи сърцето е изумено...
От простота велика в земна сложност
Как подрежда се хоризонта
С Любовта необятна хваната за ръката.
© Стефан All rights reserved.