Feb 14, 2022, 2:22 PM

Мила моя 

  Poetry » Humour
450 1 4


 
Мила моя, ти си ми опора,
ти си слънцето във мрачен ден,
ти си лек и пареща изгора
и от теб съм вечно запленен.

 

Мила моя, днес е твоят празник,
и към тебе шеметно търча,
нищо че жена ми ще се дразни,
като птичка с тебе ще хвърча.

 

Щом те няма треска ме разтриса,
щом си с мен съм смел като пилот,
бих се борил даже и с мотриса,
бих ти посветил и цял живот.

 

Никога не бих ти се наситил,
че си сладка, люта и пенлива,
С теб се сбъдват даже и мечтите.
Твоят аромат ме тъй опива.

 

Блясъкът ти всичко очарова,
не остава никаква горчилка.
Ти си пълна с радост и отрова,
Ти си мойта прелестна бутилка.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??