Jan 5, 2010, 10:49 AM

Миличък сине 

  Poetry » Other
669 0 1

МИЛИЧЪК СИНЕ
               на Х.

Сине, миличък, добре си дошъл,

на сърцето ми в най-красивото кътче,

в мен силно изригва непозната обич,

и с най-нежни чувства всеки час -

наяве и насън - за тебе мисля аз.

Искам отново света да открия,

за твоето щастие всяко зло да скрия,

с теб да преоткрия прелестта на звездите,

с теб да попивам мъдростта на вековете;

песента на птиците да запеем щастливо

и смехът ти да ехти звънливо.

Мечтая и искам от теб да направя

най-добрия човек, който светът да познава...

Миличък сине, в моя живот

добре си дошъл. Тази песен пея за теб

и повтарям до забрава твоето име,

неподозиран копнеж по теб победи ме.

Копнея за твоята синовна любов,

за която аз на всичко съм готов.



© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??