Aug 18, 2022, 11:11 AM

"Милионер търси съпруга" 

  Poetry
172 0 1

(един TV формат - BG уникат)

 

Кой би дръзнал чудото на любовта

възвишена да им оспори? -

влюбени до полуда са кандидат-

                                        съпругите

в милионите му априори.

 

Ала победата в съперническата

                           "война студена",

спечелена бе от една съименичка

                    на Омировата Елена.

 

Останаха си с пръст захапан

              стоте му манекенки;

замряха след безплоден напън

и хилядите фенки.

 

Но непрекърши им гордата осанка

женихът и не ги отчая съвсем.

Избранницата взе си за султанка,

отпадналите удостои с  ... харем.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??