Jun 25, 2011, 4:40 PM  

Мило детенце 

  Poetry » Love, For kids
821 0 1

Мило детенце на мама,

гордостта ми най-голяма.

Пееш, танцуваш, уроци,

после гаджето те нарочи.

 

Не остава време за мама

да те гушне, да ти се нарадва.

Вкъщи прибираш се вечер,

хапнеш и... лягаш си вече.

 

Сутрин часовникът звънне,

мама е много далече.

Само телефонът ни свързва,

към нашата любов ни обвързва.

 

©

© Силвия Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??