Jul 13, 2007, 12:42 PM

Мина през мен 

  Poetry
727 0 1
Мина през мен като хала
и разкъса моята душа,
но днес тя отново е цяла,
закърпих я с конец и игла.
Мина през мен като буря
и гръм в сърцето ми удари,
огнени искри с ръка разпръсна
и още боли, и още ми пари.
Мина през мен като вятър,
разпиля изсъхнали листа,
килим от тях направи
и покри ме златиста тъга.
Мина през мен като облак,
смрачи се и дъжд заваля,
капките събраха се в едно
и потече буйна река.
Мина през мен като лавина,
надолу бясно ме повлече,
но сърцето ми към теб изстина -
аз съм друга, различна вече.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??