Минало
И всеки път аз щом гласа ти чуя,
и всеки път, когато те погледна,
аз искам пак да те прегърна,
дори и таз прегръдка да ми е последна.
И всеки път, когато си около мене
и пак парфюма ти усетя,
дори и само с поглед ти да ме погледнеш,
веднага аз ще се досетя.
Ще се досетя как ти ме обичаше
и колко нежност ти ми даде,
обричаше ми се във вечна обич,
душата си ти ми отдаде.
Но болката във миг ще надделее,
ще плаче и душата в мене,
за нашата раздяла ще си спомня
и как това бе губене на време.
Обичах те и още те обичам,
ще те обичам и до моя ден последен,
дори и аз със друг да бъда,
след тебе всеки друг ще бъде бледен.
Петя Петрова®
© Петя Петрова All rights reserved.