Apr 19, 2007, 12:02 PM

Минало е... 

  Poetry
457 0 1

Когато те обикнах,
заслепена бях,
сърцето ми туптеше
и за теб живях.

Повярвах аз в любовта,
но късно осъзнах каква беда е тя...
Лъжите ти се нижеха безброй,
а аз исках да си само мой.
Сляпа бях и не исках да го проумея,
но знаех, че влюбен си в нея.

Сега, когато ме потърсиш,
не ще те чакам аз,
защото всичко е минало за нас !!!

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ммм, да!
    Така е, ама ти не съжалявай, а живей на бързи обороти, мила!
    Поздравчета!
Random works
: ??:??