Sep 24, 2013, 8:37 PM

Минало свършено 

  Poetry » Other
496 0 0

Минало си ти за мен -

минало свършено

и поемите за теб

остават недовършени.

 

Белият лист 

пожълтява от времето.

 

И всички мечти

убих преждевременно.

 

 

Минало е любовта за мен -

минало свършено,

като сокол съм аз ранен

с крило прекършено,

 

политащ към бездната,

към копнежната смърт на безтебие,

ето ме, умирам с надеждата

и настъпва безвремие.

 

Минало съм аз за теб -

минало свършено.

Спомняй си за мен

и песента ми недовършена.

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??