Jul 17, 2010, 2:04 PM

Миналото не боли... 

  Poetry
506 0 2

А времето на твоите мечти,

разпръснати на края на света,

изтича бавно между пръстите,

зовящи твърде плахо любовта.

 

Душата ти отдавна не боли,

мамена с химери и лъжи

и само споменът все още тлее

и смъди в очите ти. Върви…

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??