Nov 1, 2008, 10:05 AM

Миниатюра 

  Poetry
433 0 9
 

Ако наистина знаеш цената

на своя живот,

не бъди тъй безсърдечен.

Не се впускай в надпревара с времето,

за да оцелееш.

Ако искаш сега

да запазиш у себе си

най-милия спомен -

намери в безкрая утеха...

 

1987

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??