Jun 10, 2015, 7:43 PM

Минзухар 

  Poetry » Love
327 0 0

Как черешите цъфтят,

как птиците летят.

От Бога ти си дар -

в лято нежен минзухар.

Вън слънцето сияе -

сърцето ми за теб мечтае.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??