Aug 8, 2007, 5:07 PM

Мирис на смърт 

  Poetry
593 0 6
 

Мирис на смърт



Долавям дъх от млади хризантеми

във селски, разтревожен двор.

Сноват объркани, обезумени

стопаните и плачат в хор.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??