Aug 10, 2016, 7:50 AM

Мис... ("Любовта е за смелите...") 

  Poetry » Love, Phylosophy
713 1 5

 


Мис,

позволете ми да кажа, че ви обичам,

(но и да не го позволите ще го направя)

и чувствам необходимостта да ви целуна,

да ви прегърна, да ви обичам

в топлината на тялото, светлината в душата,

със всяка дума и всяко дело,

да бъда само в теб и ти в мен...

Помогнете ми

да стопим този лед

на гордост,

на неочакваност,

на его,

на пречки

и на противоположности,

бягства, надпреварвания,

закъснения...

И да ви е ясно, леда вече е стопен!-

от призната и споделена любов!

Заради глупаци я отричахме!

Само тя побеждава страховете

и раните лекува, не времето!

И не е слабост, а сила!

"Любовта е за смелите..."!

 

 

© Даниело Данали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??