Jan 22, 2012, 12:38 PM

Мишена 

  Poetry » Other
693 0 6

               МИШЕНА

Животът в мен заби една кама.
Неистова е болката, разкъсваща
плътта ми.
По-страшно е, че в моята душа
от раната ми белег ще остане.
Какво е нощ, какво е ден – не знам.
Вървя сама в пътеката избрана.
Една кама не ме разколеба,
но другата усещам зад гърба ми.

© Таня Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??