Dec 8, 2004, 2:21 PM

Мисли 

  Poetry
1107 0 1


Там говорят ти бурни мисли,
безспир, без воля и без глас,
а искат да ги чуеш
в човешкия си зов към всички нас.

 

© Ами Тола All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??