Nov 17, 2010, 8:02 PM

Мисли 

  Poetry » Love
752 1 2

Чувстваш болка

дълбоко в себе си.

Имаш лоши мисли,

които ще излязат от кожата ти.

Аз също чувствам болка

заради теб...

Някога те обичах

и носех образа ти вътре в мен,

но вече няма знаение,

ние затворихме всички врати.

Може би било е истина,

но тогава бяхме истински.

Днес мисля, че е загуба на време

да плача за щастието ни,

да страдам по теб...

но винаги ще ме боли.

Ти няма да си с мен...

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??