Oct 8, 2006, 11:34 AM

мисли 

  Poetry
545 0 5

Живота е сложна
оптическа илюзия,
която всеки вижда,
но по различен начин.
---------
хората изпитват емоции,
според размишленията си.
-------
ако аз живея за да творя,
вярно ли е ,че за да живея
трябва да творя?
----------
кое точно е реално,
това което усещам със сетивата си,
или това което усещам с мисълта си?
------------------
защо търсим смисъл на живота,
защото ни е страх от смъртта,или
защото някой който е имал
свобоно време се е зачудил?:)

нещата от по горе си ги намерих в една тетрадка от 8-ми клас,
които напълно бях изоставил в забвение,добре че ми потрябва един израз и се натъкнах на тях,че да ви ги покажа :)) къв мислител съм бил преди 3 години.
 

 

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • КВо да се връзвам бе явно някой хора мразят хора които мислят.лошо лошоо
  • Део,не им обръщай внимание,не си заслужава!
  • писателче,вземи се гръмни.
  • "ако аз живея за да творя,
    вярно ли е ,че за да живея
    трябва да творя?"
    !?Ти как мислиш!?

  • Хубави мисли са те вълнували ...
    Благодаря ,че ги сподели с нас .

    Поздрав и усмивка.
Random works
: ??:??